Post by amorovadal on Feb 8, 2022 17:33:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bendy in Nightmare Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bendy in Nightmare Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ limitsiz sikkə kodları ▞▞▞
▞▞▞ Bendy in Nightmare Run 2022 version ▞▞▞
Bu oyun hər dəfə üç şey baş verəndə iyrənc olur və mən ölməkdə və ölməkdə davam edirəm və hətta axmaq bir reklama baxmadan davam etmək şansım belə yoxdur və sadəcə bir canavardan qaçır bunun nə mənası var
Bendy in Nightmare Run آرکید uxh
Xırda bədənləri və böyük başları ilə sitayiş edən personajlar mənə anime chibilərini xatırladır. Qəhrəmanların dizaynı da sevimlidir!
Mən bu oyunu sevirəm Mən həmişə əyri fanat olmuşam, oyunun çıxdığına görə mən konsepsiyanı sevirəm, həm də bu oyun mənə özümü cizgi filmi epizodunda olduğumu hiss etdirir, ifritə məni daha da yaxşı hiss edir, bu mənim fikrimdir, amma bu oyunu oynamağı təklif edirəm Bilirəm ki, əlavənin başa çatması və oyunun bütün oyunda səssiz qalması kimi bəzi nasazlıqlar var. Mən bu oyunu xüsusi olaraq personajlar, mürəkkəb iblisi, canavar boris, boris, canavar, canavar kimi təqdim edən ətli bir oyun yaratdıqları üçün tərtibatçılara təşəkkür edirəm. alice bucağı və daha çox
Mən Bendi və Mürəkkəb Maşını sevirəm, ona görə də Joey Drew Studios tərəfindən hazırlanmış hər şeyi dəstəkləyəcəm! Oyun özü də əyləncəlidir və asılılıq yaradır! Mən bunu hər kəsə tövsiyə edərdim.
Mən həqiqətən də bu oyundan həzz alıram və həqiqətən də onu oynamağa davam etmək istəyirəm, amma 2 əsas qüsurdan bc olmayacağam, lütfən, düzəldin, 1. İğrenç reklamlar. Və söndürmək üçün heç bir yol yoxdur. Mən hətta birdəfəlik və ya bəlkə də aylıq ödəniş etməyə hazıram. Bu oyun heç bir reklamsız seçim təklif etmir və bununla məşğul olmaq üçün çoxlu reklamlar var. 2. Atlama, atma və yığma zamanı gecikmə vaxtı Əmr və icra arasında ÇOX müntəzəm, yaxşı bir saniyə və ya 2 gecikmə olur. Mənim maneələrim axıcı və hamar olaraq qalır. Əsəbiləşdirici.
Əminəm ki, bu rəyi çoxdan yazmışam, amma oyunu yenidən yüklədim və bunun oyuna yeni bir şey əlavə olunduğundanmı bilmirəm, amma hər dəfə bitirəndə reklamlar alıram. Əgər Lee ilə görüşmək üçün bu oyunun tərtibatçısı bunu oxuyursa, oyunu dəyişdirmisinizsə və ya cihazımda səhv bir şey görmüsünüzsə, mənə mesaj göndərə bilərsiniz.
Olduqca yaxşı oyun. Nəzarətlər çox da böyük deyil, amma ümumilikdə yaxşı oyundur.
P20 lite-də ümumiyyətlə oynamaq mümkün deyil
Boss çoxsaylı hücumlar etdikdə oyun geridə qalır
Super əyləncə, çox asılılıq !! Personajları sevin! Hər səviyyə əvvəlkindən bir qədər çətindir, lakin hər dəfə fərqli bir problem gətirir.
Bunu sevirəm, amma 3 şey düşəndə və hər zaman çox səhv olanda bunu etdiyiniz zaman çox səhv olur. Zəhmət olmasa bunu düzəldin
Çox əyləncəli. Önünüzə deyil, arxanıza necə baxdığınızı sevirəm. Bu oyunu necə düzəltdiklərini bilmirəm, amma mən onu sevirəm. (Bandy və mürəkkəb maşın pərəstişkarları üçün tövsiyə olunur) Ancaq kiçik bir səhv var. reklam bitdikdə oyun səssizləşir. Hər dəfə səsi açmaq üçün proqramı yenidən başlatmalı oldum. Bu mənim üçün çətindir, çünki səs nə etdiyimi bilməyə kömək edir. Zəhmət olmasa bunu düzəldin.
Oyun qaydasındadır Çox gecikir amma məncə bu sadəcə telefonumun səbəbidir Nədənsə modellər qalereyama endirilib, bu məni yarı ölümcül qorxutdu amma əminəm ki, yaxşıdır
Əla oyun yalnız 4 ulduz verir, çünki 3-cü akt zamanı geridə qalır Bendy sizə əşyaları tüpürəndə taxtada gəzir, bu mənim cihazım ola bilər
Olduqca əyləncəli oyun, lakin günlərlə reklamlar və reklamları silmək üçün ödəniş etmək imkanı yoxdur. Həm də məncə qəribədir ki, siz Bendy və mürəkkəb maşını üçün fiziki malları birbaşa bu oyundan ala bilərsiniz. Şübhəsiz ki, bu oyunun yalnız bendy və mürəkkəb maşınının reklamı üçün mövcud olduğu görünüşünü verir. Söhbət əslində oyunun özündən getmir.
Oyun deyir ki, mənə Google Play Genişləndirmə Faylına ehtiyacım var, bunu həll etmək üçün heç nə tapa bilmədim, ona görə də onu oynaya bilmirəm, ona görə də oyunun özü haqqında çox şey deyə bilmərəm.
Hələ də "düzeltmədən" sonra da əsas menyu elementlərinə klikləyə bilmir. Samsung Galaxy S9 Plus
Dəhşətli. Yüklənməyəcək. Və "bir problemlə qarşılaşdıq" deyir. Və internetim yaxşıdır. 1/10. Zəhmət olmasa bunu düzəldin. O vaxta qədər onu heç vaxt quraşdırmayacağam. BTW Mən Bendy və Mürəkkəb Maşının böyük fanatıyam.
gpu-da sıx yük, başqa bir runner klonu.
Əsas problem gecikmədir, 3 hücum edəndə gecikir və ondan yayınmağa imkan vermir, finalda qalib gəlməyə çox yaxın idim, amma gecikmə məni məğlub etdi.
Bu oyun əladır, amma 3 atəş topu atarkən gecikmə yaşamaq üçün MÜMKÜN OLMAZ. Bunu düzəltsəniz çox istərdim, amma hər iki halda bu oyun əladır.
Düzünü desəm, mən bunu real oyundan daha yaxşı hesab edirəm. Şübhəsiz ki, BATIM-da görüləsi daha çox şey var, lakin bu əladır. Gözəl dərilər və mexanika. Yaxşı işlərə davam edin, uşaqlar!
Oyun və konsept əyləncəlidir, lakin müəyyən hücumlar zamanı geridə qalır və mənim qaçınılmaz zərər görməmə səbəb olur ki, bu da irəliləyişi mümkünsüz edir. Zəhmət olmasa bunu düzəldin.
Ölməməyə çalışdığım bu oyundan nifrət edirəm, amma bu, super aldadıcı nəcisdir və bu canavar məni 3 dəfə dalbadal öldürür, bilmirəm, niyə bu qədər insan deyir ki, bunun çox səhv olduğunu deyirəm, amma qorxunc yuxumu düşünürdüm. Mən onu quraşdırmağa çalışarkən yaxşı getdim, əyildiyimi deyə bilmərəm
nə üçün böyük bir qaçışçı ola bilərdi, tez-tez çərçivənin düşməsi ilə öldürülür. Mən işə salma istifadəçisi idim və tətbiqin keyfiyyəti aşağı düşdü. Çərçivə sürətinin düzəldilməsi çox vacibdir
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game Actie qoy
Bendy in Nightmare Run آرکید uxh
Oyunu sevirəm, amma heç nə etmədən oyun zamanı musiqi və səs kəsilir🤨
Çooooooox gözəl oyundu
Yavaş, sərt, darıxdırıcı. Təcrübəmi belə təsvir edəcəyəm.
Çoxlu reklamın və sonsuz qaçışın olmaması əyləncəlidir. Amma kameraya doğru qaçırsan ki...
Bu, həqiqətən yaxşı vaxt istehlakçısıdır, çətin və mən fandomu tamamilə sevirəm. Bu, heyrətamiz bir oyundur, mən idarəetmələrlə yanaşı qrafikanı da sevirəm. Hamısı bir-birini tərifləyir.
Bilmək istəyirəm ki, hər dəfə öləndə niyə bu qədər reklam olur, mən axmaq bir reklama baxmaq məcburiyyətindəyəm ki, möhtəşəm video oyunu məhv edir smh
Mən bu oyunla bağlı hər şeyi sevirəm, amma məni əsəbiləşdirən "Müəyyən miqdarda şorba toplayın" və bossun çoxsaylı hücumlar etdiyi zaman böyük gecikmədir. Qalan hər şey heyrətamizdir, lakin lütfən, ikinci problemi dəyişin və gecikmə problemlərini həll edin.
Bir-iki problem... Əyləncəli oyundur, amma 60% sağlamlıq vəziyyətində olduğunuz halda niyə dayanıb reklama baxırsınız? Nəzarətlər də bir az daha həssas ola bilər. Mən onun getməsini istədiyim istiqamətə çılğınlıqla sürüşərkən Bendi yerində ilişib qalmış kimi görünür. .. Mən bu oyunu çox istəyirəm.
Əsas Menyuda heç nə baş vermir. "Bendy Plankda gəzir" deyən şəkilə toxunmaq olmur.
Yükləməyəcək. İki dəfə endirilib. Üst tərəfi, yüklənməməsini gözləyərkən musiqi əla idi.
mən ona 5 ulduz verərdim amma telefonu açanda telefonu yenidən işə salır amma ikinci cəhddə işləyir amma LG var. hər halda, yaxşı işləməyə davam edin!
Tam ağzına qədər reklamlarla doludur. Onları aradan qaldırmaq üçün pul ödəməyin bir yolu yoxdur. Bu, həqiqətən təcrübəni incidir. Oyun qaydasındadır və bəzi düşmən növlərini necə məğlub edəcəyinizi bilmək xüsusilə intuitiv deyil. Dik və əsəbi bir öyrənmə əyrisi ilə qapıdan çıxmaq olduqca çətindir.
Bu oyunu sevirəm. Oynayarkən musiqiyə qulaq asıram. Bu oyun çox əyləncəlidir. Məndə olan yeganə problem 3-cü aktda və ondan yuxarıda bu 3 zərbə hücumu Chester edir.vBu hücum prosesində oyunlarım çərçivələri dərhal düşür. Bu, qaçmağı çox çətinləşdirir.
Deyim ki, sən özünü üstələmisən! Əla oyun. Bu, eyni zamanda çətin və əyləncəlidir! İnsanlar bunun qeyri-mümkün olduğunu düşünürlərsə, FusionZGamer adlı bir youtuberi baxın, o, onu döydü və şikayət etmədi. Həqiqətən demək istəyirəm ki, əla proqramdır. Kaş ki, bunu 5 ulduzdan çox verə biləydim. Təşəkkürlər, Joey Drew Studios!
Mən bu oyunun necə göründüyündən həzz alıram və o, həm də çox rəvandır. AMMA ONU REKLAMLA YÜKLƏYİR VƏ OYUNU TAMAM EDİN DEYƏNDƏ DANG DONUR OYUNUNUZU DÜZƏLİN!
Sevgi sevgi sevgi belə oyun! qrafika çox təmiz və gözəldir, mən patronları və səviyyələri sevirəm! ümid edirəm ki, gələcəkdə daha çox əlavə olunacaq
Çox zəhlətökən! Qrafikanı və musiqini sevirəm və sadə bir oyun üçün bu, həqiqətən yaxşıdır, AMMA Chester müəyyən silahları atəşə tutduqda 3-cü səviyyədə cəhənnəm kimi iyrəncdir, ona görə də ölməyə davam edin və musiqi də həmişə işləmir! Əks halda asanlıqla 5 verərdim!
Bu oyun həqiqətən əyləncəlidir, həqiqətən ƏYLƏNMƏlidir, siz onu sınamalısınız, bu, indiyə qədər sahib olduğunuz ən yaxşı oyundur!!!!Mən FNAF-ı sevmirəm, əgər bunu etməsəniz, bir az cəhd edin və bu oyunu Kabusda Bendy-də qaçmalısınız. buna 5***** verin, onlar da ulduzlardır⬅⬅⬅
qalaktika 7s. çox səhvdir və ölümdən sonra "kabus davam edir" ekranında qalır və proqramı proqramdan kənarda oyunu yenidən başlasanız belə, ondan çıxa bilməzsiniz. daha oynaya bilmədi. qrafika sərindir və üslub köhnə və bu gün üçün unikaldır və istərdim ki, onu həqiqətən oynaya bildim.
Müdiri məğlub etmək həqiqətən çətindir və mən müdirə qalib gələ bilmirəm, o, hər şeyi tez edir və 3-cü hissədə hər şey sönməyə davam edir və mən hər reklama baxanda səs sönür, xahiş edirəm bunu düzəldin və patronun olması mənim xoşuma gəlmir. sonda çox sürətli gedir mən həqiqətən də düşündüm ki, maşına çata bilərəm xəzinə sandığı ən çətinidi, ala bilmirəm, zəhmət olmasa onu çıxara bilərsən
Əla qaçış oyunu, yəqin ki, mənim sevimli. Boss döyüş mexaniki çox unikaldır. Artsyle də heyrətamizdir, lakin Bendy'nin modeli bir az qəribə görünür.